Γραφείο Τύπου


Βρέθηκαν 513 αποτελέσματα
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 28/07/2010

Η ΕΥΔ Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση» ενημερώνει τους δυνητικούς φορείς υποβολής προτάσεων στην Πρόσκληση 10, για την τροποποίηση αυτής.

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 23/07/2010
Η ΕΥΔ Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση», ενημερώνει τους δυνητικούς φορείς πρότασης της Πρόσκλησης 13, για τη μετάθεση της ημερομηνίας λήξης υποβολής προτάσεων, από 23 Ιουλίου σε 6 Αυγούστου 2010.

Η ΕΥΔ Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση», ενημερώνει τους δυνητικούς φορείς πρότασης της Πρόσκλησης 13, για τη μετάθεση της ημερομηνίας λήξης υποβολής προτάσεων, από 23 Ιουλίου σε 6 Αυγούστου 2010.

 

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 22/07/2010

Η ΕΥΔ Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση», ενημερώνει τους δυνητικούς φορείς πρότασης της Πρόσκλησης 15, για τη μετάθεση της ημερομηνίας λήξης υποβολής προτάσεων, από 28 Ιουλίου σε 23 Αυγούστου 2010.

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 21/07/2010

Η ΕΥΔ Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση», ενημερώνει τους δυνητικούς φορείς πρότασης της Πρόσκλησης 14, για τη μετάθεση της ημερομηνίας λήξης υποβολής προτάσεων, από 23 Ιουλίου σε 6 Αυγούστου 2010.

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 19/07/2010

Η Ειδική Γραμματεία Ψηφιακού Σχεδιασμού και η εταιρεία «Ψηφιακές Ενισχύσεις ΑΕ» ανακοινώνουν ότι ξεκινά σήμερα, Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010, η διαδικασία καταβολής επιχορηγήσεων συνολικού ύψους €5,08 εκατ. ευρώ στις επιχειρήσεις που συμμετείχαν στη δράση «e-security» και ολοκλήρωσαν επιτυχώς τις επενδύσεις τους σε ψηφιακή ασφάλεια.

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 01/07/2010

Ένας από τους βασικού άξονες στους οποίους δίνει έμφαση η Ειδική Γραμματεία είναι η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας. Για τις μεγάλες επιχειρήσεις αυτό σημαίνει στήριξη για να κάνουν το επόμενο βήμα στα προϊόντα και στις υπηρεσίες που παρέχουν. Για τις μικρομεσαίες, στόχος είναι η ενίσχυση για αναδιοργάνωση της λειτουργίας τους και προσέλκυση νέων πελατών.

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 25/06/2010

Η ΕΥΔ Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση», ενημερώνει τους δυνητικούς φορείς πρότασης της Πρόσκλησης 12, για τη μετάθεση της ημερομηνίας λήξης υποβολής προτάσεων, από 25 Ιουνίου σε 9 Ιουλίου 2010.


Ημερομηνία Δημοσίευσης: 16/06/2010

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα της Ειδικής Γραμματείας Ψηφιακού Σχεδιασμού με θέμα: «Ε.Π. Ψηφιακή Σύγκλιση: Νέα στρατηγική και μελλοντικές προοπτικές». Η ημερίδα, η οποία έλαβε χώρα την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010, στην αίθουσα συνεδριάσεων «Ερμής» του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 15/06/2010

Νέες δράσεις προϋπολογισμού 539 εκ. ευρώ για το 2010 από το επιχειρησιακό πρόγραμμα «Ψηφιακή Σύγκλιση», παρουσίασε σήμερα σε συνέντευξη τύπου, η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Λούκα Τ. Κατσέλη, με τη συμμετοχή του Ειδικού Γραμματέα Ψηφιακού Σχεδιασμού, κ. Αντώνη Μαρκόπουλου.

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 15/06/2010
Σκοπός της σημερινής συνέντευξης είναι η ενημέρωση για τη νέα ψηφιακή στρατηγική που ακολουθούμε και την πορεία υλοποίησης του Ε.Π. Ψηφιακή Σύγκλιση, μέσω του οποίου πραγματοποιούνται και σχεδιάζονται πολύ...
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 07/06/2010

Τέσσερις νέες προσκλήσεις ανακοινώνει η Ειδική Γραμματεία Ψηφιακού Σχεδιασμού του Υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση». Οι προσκλήσεις αυτές αφορούν παρεμβάσεις στο Δημόσιο Τομέα και εντάσσονται στη κυβερνητική στρατηγική για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας της Δημόσιας Διοίκησης μέσω της αξιοποίησης Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών.

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 28/05/2010

Στόχος της Ειδική Γραμματείας είναι η συμβολή των ΤΠΕ στην ανάκαμψη της οικονομίας και κατά συνέπεια, της χώρας. Η μεταβολή του προσανατολισμού της ελληνικής επιχειρηματικότητας σε νέα μοντέλα μακροπρόθεσμης ανταγωνιστικής ανάπτυξης, επιδιώκοντας παράλληλα και την ισόρροπη ικανοποίηση των βραχυπρόθεσμων αναγκών. Για το σκοπό αυτό επανασχεδιάσαμε το ΕΠ Ψηφιακή Σύγκλιση, επιλέγουμε την έκδοση στοχευμένων προσκλήσεων, επιδιώκουμε την έγκριση καινοτόμων προτάσεων και την εφαρμογή, ουσιαστικά, μιας στρατηγικής με συγκεκριμένη κατεύθυνση και μακροπρόθεσμο σχεδιασμό. Αυτός ο δρόμος, δεν είναι η εύκολη επιλογή. Είναι, όμως, η μοναδική αν θέλουμε να αναστρέψουμε το κλίμα και να κοιτάξουμε το μέλλον της αγοράς με αισιοδοξία.

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 27/05/2010

Φίλες και φίλοι καλημέρα,

Σας ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση στη σημερινή ημερίδα.

Σας ευχαριστώ ακόμη περισσότερο για την ευκαιρία που μου δίνετε να βρεθώ κοντά σε τόσο νέους ανθρώπους.

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 17/05/2010

Την Κορέα επισκέφθηκε ο Ειδικός Γραμματέας Ψηφιακού Σχεδιασμού του Υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Αντώνης Μαρκόπουλος, με αφορμή το Global Project Plaza 2010, καλεσμένος του κυβερνητικού μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Korea Trade – Investment Promotion Agency» (KOTRA), που τελεί υπό την αιγίδα του Κορεατικού Υπουργείου Γνώσης – Οικονομίας.

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 14/05/2010

Η Ειδική Γραμματεία Ψηφιακού Σχεδιασμού θα προβεί στις αμέσως επόμενες ημέρες στην έκδοση διαβούλευσης που θα απευθύνεται στην αγορά και σε κάθε ενδιαφερόμενο φορέα προκειμένου να εκφράσουν τις απόψεις τους για την ανάδειξη διαχειριστή των υποδομών ΜΑΝ που έχουν αναπτυχθεί.

Βρέθηκαν 513 αποτελέσματα